Skip to content

hola!

Hola!, som la PCC – Plaça Catalunya Comerciants, una plataforma que ha estat creada amb l’objectiu de salvaguardar els interessos dels comerciants i veïns de la nostra comunitat. Ens preocupa profundament la proposta de construcció de la nova Plaça Catalunya, dissenyada per l’alcaldia sense tenir en compte les nostres opinions i necessitats.

La proposta actual del Consistori planteja convertir la benvolguda plaça en un espai exclusivament per als vianants, amb estacionament situat als carrers adjacents i una circulació d’accés i sortida que es dispersa pels carrers pròxims. Aquesta proposta comportaria l’eliminació de l’estacionament en la plaça i una falta de fluïdesa en la circulació de vehicles que entren i surten de l’àrea.

A més, la proposta redueix l’espai destinat a les terrasses dels comerços i afegeix una àrea destinada a fires que abans no existia. Des del nostre punt de vista, aquesta iniciativa de l’ajuntament tindria un impacte negatiu en el comerç local, ja que l’Avinguda Costa Brava, principal accés a la nostra localitat, i la Plaça Catalunya constitueixen el centre comercial de la nostra població. La implementació d’aquest projecte podria implicar problemes econòmics per als comerciants de la zona.

En resposta a aquesta situació, la Plataforma Plaça Catalunya Comerciants busca ser una veu unificada per a defensar els nostres interessos. La nostra proposta consisteix a mantenir la circulació actual i preservar una línia d’estacionaments en un dels costats de la plaça. A més, considerem necessari eliminar l’espai destinat a les fires i destinar-lo tant a les terrasses dels comerços com a millorar la mobilitat dels vianants.

El nostre objectiu principal és garantir la prosperitat del comerç local i la qualitat de vida de la nostra comunitat. Per això, us convidem a donar-nos el vostreu suport a la nostra causa. Necessitem la vostra signatura en la nostra petició per a detenir la construcció de la nova Plaça Catalunya i treballar conjuntament en un projecte que prengui en consideració les necessitats de tots els implicats.

Agraïm la vostra atenció i participació en aquest assumpte tan important per a la nostra comunitat. Junts, podem aconseguir un futur equilibrat i pròsper per a tots.

Atentament,

Plaça Catalunya Comerciants